I helgå trengde eg ikkje gjør någe aent enn å tenka på ka eg sjøl har lyst å spisa, så eg lagte scones te frokosten. Det e det besta eg vett, spesielt når eg kan ha valnydder i.
Någen ganger lage eg di ronde, någen ganger dele eg bare opp ein firkant. Denne gang blei det begge.
Nesten alltid bruge eg rømme i oppskriftå, det gjer sånn ein goe smag!
Oppskriften finne du her!
Scones e goe me all slags pålegg, men ost å syltetøy e nok det eg lige best!
Hadde någen epler så hadde sitt bedre tier, så eg bestemte meg for å laga eplemuffins av di. Å selvfølgeligt hadde eg lånt vekk oppskriftsbogå te eldsta dottorå mi. Så det blei te å googl'a seg fram te ei "anstendige" å brugane oppskrift. Eg e jo sånn at når eg bler fan av någe, bruge eg konsekvent bare det eg lige, så eg følte meg nagen uden "Cupcakes - lag dem selv"-bogå mi.
Men eg klarte meg eg, for eg fant denne siå, å satte igang å baga. Endringen eg jor, va å kutta opp eplene i små bedar å blande di i deigen. Å så brukte eg cappuccinokrydder istedet for kanel på toppen, droppa sokker og, for det e bare ikkje nødvendigt.
SINNSYKT saftige!
Godt modne epler e bare sjikkeligt godt i bagsten.
Va ei snoben helg....
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar